313-259-1744 | info@daasdistrict.org

News

TOP-5 online slots a legmagasabb visszatérítéssel

A nyerőgépek százalékos megtérülése

Nem nehéz megérteni a kifejezés jelentését: a játékosok által a tétjeik elhelyezése után megnyert pénzösszegre utal. Tehát, ha a megtérülési százalék 90%, akkor ez azt jelenti, hogy 100 euró elköltéséből a játékos 90 eurót kap vissza. Természetesen a játékosok arra számítanak, hogy több pénzt nyernek, mint amennyit elköltöttek, de az átlagos statisztika csak ennyi. A nagy nyeremények esélye azokban a játékokban nő, ahol a visszatérési arány magasabb.

Azokat a nyerőgépeket, amelyeknél a visszatérési arány 90% alatt van, mindenképpen érdemes elkerülni. A 95-97%-os megtérülési arány teljesen normálisnak tekinthető. Manapság azonban olyan játékokkal találkozhatsz, amelyekben a 99%-os arány csábító.

Tonai Tibor, a LegjobbKaszino.hu magyar kaszinóértékelő weboldal főszerkesztője tehát a legjövedelmezőbb online nyerőgépeket ajánlja neked.

play casino online slots free

Ökölbilincs - NetEnt

A Fistcuffs nyerőgép retro-történelmi témájú, és a huszadik század elejére repíti vissza a játékosokat, amikor a boksz úri sport volt. A játék 5 tárcsával és 10 nyerővonallal rendelkezik, a szimbólumok között pedig trófeákat, kesztyűket, harangokat és két bokszolót találsz. Maximum 100 000 érmét nyerhetsz, és 96,70%-os visszafizetési arányt érhetsz el.

Dead or Alive - NetEnt

Ezután következik a NetEnt "Dead or Alive" nyerőgépe a vadnyugati témákkal, ahol a hangulatos zene mellett 5 tárcsán 9 nyerővonallal jelennek meg a cowboy-kalapot, revolvert és csizmát ábrázoló szimbólumok. A játék nagyon szórakoztató, rengeteg ingyenes pörgetéssel és különböző bónuszokkal, a visszatérülési arány pedig 97%.

Blood Suckers - NetEnt

A Blood Suckers egy másik nyerőgép a listánkon, amelyet Tolnai Tibor a nyerőgépek szerelmeseinek ajánl. Ez egy klasszikus történet a vámpírokról, és a bónusz körben a játékosoknak el kell dönteniük, hogy melyiket öljék meg. Az egyik szimbólum a jól ismert Drakula gróf. A nyerőgép 5 tárcsás, 25 nyerővonallal és 10 ingyenes pörgetéssel. A megtérülési százalék benne nagyon magas, 98%.

Cinerama - Playtech

A filmes témájú Cinerama nyerőgépet a Playtech fejlesztette ki, és progresszív jackpotot tartalmaz. Ahhoz, hogy esélyed legyen nyerni, a maximális tétet kell megtenned, de itt ez csak 25 cent. Azok a játékosok, akik kisebb tétet tettek, még mindig 10 ezer érmét kaphatnak. A visszatérési arány 98,4%.

Ha többet szeretne megtudni erről a nyerőgépről, olvassa el a http://legjobbkaszino.hu/ oldalon található véleményt.

Jackpot 6000 - NetEnt

A "Jackpot 6000" egy hagyományos, a NetEnt által kifejlesztett nyerőgép, amely nem tartalmaz olyan bónusz köröket vagy funkciókat, amelyeket a modernebb videojátékokban elvárhatnál. Csak 3 tárcsával és 5 nyerővonallal rendelkezik. A több játékfunkció hiánya teljes mértékben kompenzálja a 98,9%-os visszatérési arányt.

Tropic Reels - Playtech

A Tropic Reels szintén egy hagyományos nyerőgépes játék, amely hasonló felépítésű, mint az előző nyerőgép. A játékot a Playtech fejlesztette ki, fő szimbólumai pedig ananászok, narancsok és különböző trópusi növények. A játékosok kifizetési aránya 99%.

Ocean Princess - Playtech

Az Ocean Princess nyerőgép szintén a Playtech céghez tartozik, és több pörgetéses funkcióval rendelkezik. A játék maximális jackpotja 1000-szerese a játékos által az egyes vonalakra (összesen 5 vonal és 3 tárcsa van) tett tétnek. A százalékos hozam 99,1%. Itt http://legjobbkaszino.hu/rabona/ valódi játékosok véleményét olvashatod. 

Goblin's Cave - Playtech

Végül a Goblin's Cave nyerőgép vezeti a listánkat. Ez egy 3 tárcsás és 3 soros nyerőgép a Playtech-től, 150 érmés jackpottal és 99,3%-os megtérüléssel.


d0d656655c6b7e93765ebfa6d860bb58